Президент України. Хто він? Ваш погляд
|
yuri2008 |
Дата: Субота, 21.02.2009, 12:41 | Повідомлення # 1 |
Активіст
Група: Головний редактор
Повага
[ ]
Статус:  |
Давайте , якщо не ускладнимо , то , дещо розширимо тему. Менше року залишається до виборів Президента. Звісно, якщо не відбудеться імпічмент, (що мало ймовірно).. На перший погляд , напрошується та ж відповідь :НЕМА ДОСТОЙНИХ.. Але є претенденти, які дуже скоро пакуватимуть обласні структури грошовою массою , оплачуючи наші "голоси". !Свого роду, тоталізатор Кого бачите за "кермом" країни? Хто стане прем"єром?
------------------------------------ Пропозиції і зауваження Як користуватись сайтом і форумом Скарги Відгуки |
|
|
Підтримуєш портал? Поклікай по оголошеннях, принесеш користь.
|
|
|
|
|
|
|
|
yuri2008 |
Дата: Субота, 21.02.2009, 23:14 | Повідомлення # 5 |
Активіст
Повага
[ ]
Дякую Адміну за ініціативу зробити мій допис темою. Наважуся зробити прогноз першим: ПРЕЗИДЕНТ - Яценюк- 85%(станом на 20.02) ПРЕМ"ЄР - Тимошенко-Янукович- 45%-45%-10%- третя особа
------------------------------------ Пропозиції і зауваження Як користуватись сайтом і форумом Скарги Відгуки |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tilaila |
Дата: Понеділок, 23.02.2009, 19:09 | Повідомлення # 10 |
Зацікавлений
Група: Модератори
Повага
[ ]
І я підтримую, що немає смислу їхати в таку даль не за сотні, а за тисячі кілометрів, є більшість в країні і вони повинні знати, хто буде вести країну достойно. Я би підтримала Яценюка. А що до Ющенка то жаль, що його так мало підтримує людей, підтримали би, то і получили би більше, та не мені судити, нам тільки по новинах оцінювати, а реальність це зовсім інше.
tilaila ------------------------------------ Пропозиції і зауваження Як користуватись сайтом і форумом Скарги Відгуки |
|
|
|
|
Роман |
Дата: Понеділок, 23.02.2009, 19:19 | Повідомлення # 11 |
Засновник
Група: Адміністратори
Повага
[ ]
tilaila, Ні.. я не за ющенка, ющенко то не той що був раніше. Хоч я живу за межами країни, але люди добрі..я побував там де грузія, спеціально пишу з малої букви, "воювала", кого він підтримав? Найомників які вбивали дітей і жінок? І то навіть дуже маленька доля того чого не повінно було україні. Я не голосував би за ющенка. Він НЕ зробив, і НЕ зробить нічого для України. А тільки розвів гризню серед влади, не більше.
 Мені сподобались вірші, котрі про землю рідну пишуть, а може навіть не вони, а ті що вдалині, лиш словом линуть. |
|
|
|
|
бахур |
Дата: Вівторок, 24.02.2009, 08:48 | Повідомлення # 12 |
МеGапостер
Повага
[ ]
Розвів гризню не серед влади ,а розділив народ на схід і захід,звичайно напару з Януковичем.Це набагато гірше чим гризня влади. Раз так вийшло,що поробиш? А він повинен був докласти максимум зусиль щоб виправити їхню помилку,тобто обєднати схід-захід. Кожного року агітує за святкування дня злуки. А толку?На мій погляд робиться про людське око. З приводу підтримки Грузії просто виконував вказівки своїх господарів. Їхати півтиори тисячі кілометрів для того щоб проголосувати... вибачайте то не є розумно А що у Росіїї немає Українських представництв?. Щось Ви дядьку темните 
Кто проповедь прочесть желает людям, тот жрать не должен слаще, чем они. ----------------------------------------------------------------------------------- Пропозиції і зауваження Як користуватись сайтом і форумом Скарги Відгуки
Повідомлення редагував бахур - Вівторок, 24.02.2009, 08:49 |
|
|
|
|
|
|
Sana |
Дата: П"ятниця, 27.03.2009, 00:13 | Повідомлення # 14 |
Зацікавлений
Повага
[ ]
Яценюк? Так, але в разі, якщо вибирати з кількох зол найменше. З іншого боку маємо розуміти, що від самої особистості мало що залежить. Президент – маріонетка - висунута, пропіарена і оплачена певними силами, які зацікавлені просувати свої бізнесові інтереси через кермо влади. Якщо йти за цією логікою, то вибирати потрібно того, за котрого не пропонують гроші і в честь якого не організовують палатки і масові заходи підтримки за 50-100 грн. в день.
Пропозиції і зауваження Як користуватись сайтом і форумом Скарги Відгуки |
|
|
|
|
yuri2008 |
Дата: Субота, 28.03.2009, 21:16 | Повідомлення # 15 |
Активіст
Повага
[ ]
Минув місяць з дня створення теми.. Сьогодні за Яценюка я б дав всі... 90% , а то й більше. Чому? Дозвольте не погодитись з деякими репліками. чому Яценюк -зло? Будьмо об"єктивними й трохи аналітиками. В Україні сьогодні НЕМАЄ національного лідера. Яскравої харизматичної постаті , яка б могла зблизити Схід та Захід. Молодий , пройшов Крим і Рим з НУНС, був Гол. Верх Ради, - жити має з чого!!! після представників Сходу(Кравчука та Кучми) - представник Заходу, поміркований.Має тісні стосунки з своїми ровесниками з інших партій- це дуже важливо. Не здивуюсьБ коли його найближчим соратником стане Юрій Мірошниченко з ПР!!! Очевидно принаймні для мене, що епоха олігархів закінчується. Їх ніхто не чіпає, нема потреби оточувати себе партіями та фракціями, розібрано все , що можна було- наїлися.Тепер , дай Боже , залишитися на плаву, і лоббі в Верховній Раді - не вирішення питання, коли власне країну ... напевно окрім футболу та боксу, ніхто в світі не ваважає за партнера. Світова криза зробила свій позитивний внесок- вплив 10 осіб на всю країну зменшується катастрофічно. вони банкроти, і політичні , в тому числі. 35-40 річні політики , не хочуть і НЕ БУДУТЬ слухати своїх патронів. І якщо...1. вибори проведуть за відкритими списками 2. Президент обиратиметься всенародно 3.Президентові повернуть ЙОГО права ( Парламентська республіка в Україні можлива років через 100..)- Яценюк Арсеній Петрович- прекрасна кандидатура. Говрить, те що думає,і думає , перед тим , як говорити. Бачите інших претендентів- прошу до бесіди. Хто і чому?
|
|
|